Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu
Over Coach

René van Huis

Als coach werk ik met wat zich tijdens een sessie aandient. Het is mijn kwaliteit om de ander te kunnen zien voor wie diegene ten diepste is en een liefdevolle spiegel voor te houden.

Daarbij geloof ik dat een veilige omgeving en écht contact heel belangrijk is.

In mijn praktijk mag alles er zijn.

“René is een vriendelijk en invoelende coach die tijdens onze sessie mij het gevoel gaf naast mij te staan en mij leidde naar de diepere lagen van mijn gevoel.”

Nikky

Rene van Huis

Een bewogen pad

Ik heb lang in de commerciële sector gewerkt, maar na 7 jaar besloot ik die wereld te verlaten. Het werk gaf mij onvoldoende zingeving en hoe hard ik ook mijn best deed, ik werd er niet gelukkig van.

Ik ben op zoek gegaan naar mijn levensmissie.

In 2015 gooide ik het roer om en besloot ik te gaan werken in de hulpverlening en opnieuw de studieboeken in te duiken. Ik ben naast de studie Social Work ook aan de slag gegaan met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en zo kreeg mijn levensmissie steeds meer vorm.

De opleiding Familie- en Organisatie Opstellingen aan de Academie voor Opstellingen heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik in 2020 mijn eigen praktijk heb geopend. Ik begeleid nu mensen naar waardevolle inzichten en haal voldoening uit het aangaan van echt contact.

Ik leef mijn missie en met trots ontvang ik mensen in mijn fijne praktijk in Zutphen.

Opleidingen

  • Marketing & Communicatie;
  • Social Work;
  • Familie- en Organisatie Opstellingen.

Eerlijk & gelijkwaardig

Ik geloof in eerlijkheid en dit ben ik ook als coach. Maar wel op een warme en gelijkwaardige manier.

Nieuwsgierig & speels

Ik ben nieuwsgierig naar mensen en naar het leven. Daarin komt mijn speelsheid ook terug.

Scherpziend

Ik ga voor een authentieke en scherpziende werkwijze. Ik zie snel wat er echt speelt.

“Tijdens de sessie kwam ik in contact met het ‘bange jongetje’ in mij dat zich vaak eenzaam en gekwetst voelde. Gaandeweg de sessie kwam ik niet alleen tot nieuwe inzichten maar ontdekte ik dat ik niet alleen maar bij dat ‘bange jongetje’ hoefde te blijven, maar dat ik in mijn eigen kracht kan staan. Ik raad Rene aan iedereen aan die meer in contact wil komen met zichzelf!”

Nikky

Iedereen is welkom

Als coach en als mens kijk ik verder dan hokjes. Iedereen is welkom in mijn praktijk ongeacht leeftijd, seksualiteit of achtergrond. De afgelopen jaren heb ik dan ook met verschillende mensen gewerkt en kwam ik uiteenlopende problematieken tegen. Hechtingsproblematiek, eenzaamheid, schulden, verslaving, trauma, ik deins niet zo snel ergens voor terug.

Het is mijn expertise om mensen echt ten diepste te kunnen zien voor wie ze zijn. Hierdoor kom ik snel tot de kern van een patroon of blokkade.

Ik kijk met een systemische- en holistische bril naar de mens. Het is mijn kracht om mensen uit het hoofd (denken en analyseren) terug te brengen naar het hart (voelen), daar waar de vrijheid zit.

Zichtbaarheid & authenticiteit

Zichtbaarheid en authenticiteit zijn thema’s waar ik in mijn praktijk graag aandacht aan besteed. Leef jij je volle potentieel?

Humor

Tussen alle zware thema’s door vind ik relativeren, spelen en lachen heel belangrijk. Humor is welkom in mijn praktijk!

Kwetsbaarheid

Al jaren ben ik in mijn privé leven bezig met bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Het is mijn missie om kwetsbaarheid te normaliseren.