Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu
Coach, Rene van Huis

Intuïtief Coaching & Opstellingen

Wil jij je vrijer voelen in lichaam, geest en ziel? Aan de slag gaan met trauma of bepaalde thema’s in jouw leven?

Tijdens een intuïtieve coachingssessie begeleid ik je bij het proces van voelen en leren vertrouwen op je eigen intuïtie.

Jij geeft jezelf het cadeau om een gelukkiger en liefdevoller leven voor jezelf te creëren

Herken jij deze thema’s?

 • Je bent opzoek naar liefde en intimiteit;
 • Je bent ontevreden over je huidige relatie(s);
 • Je bewandelt een carrière pad waar je geen voldoening uit haalt;
 • Je twijfelt over je levensmissie;
 • Je zit vast in negatieve denkpatronen;
 • Je wilt liever zijn voor jezelf én je omgeving;
 • Je wilt minder fysieke klachten ervaren;
 • Je wilt leren leven vanuit vertrouwen;

Leven vanuit vertrouwen is mogelijk.. ook voor jou!

Rene van Huis coaching

Een veilige omgeving

De afgelopen jaren heb ik al veel mensen mogen helpen die op één of meerdere gebieden niet verder kwamen in hun leven. We lopen allemaal wel eens vast, dat is heel normaal en hoef je niet alleen te dragen. Hulp vragen is vaak de eerste stap.

In mijn praktijk mag alles er zijn en is niets goed of fout. Ik ga voor echt contact en vind het belangrijk om een veilige omgeving te creëren. Dat doe ik door uit de laag van oordelen te blijven en vanuit openheid te kijken naar jouw behoeftes.

Alleen zo kunnen we echt tot de kern komen.

We gaan de blokkades in jouw leven aanpakken

Hoe fijn zou het zijn om de patronen die jou tegenhouden om het leven te leiden dat jij wilt leiden, te doorbreken? En dat je minder blokkades ervaart in je leven?

Of je nou worstelt met jouw rol als man in deze maatschappij, je jouw hoogsensitiviteit (HSP) wilt leren omarmen, je meer zelfliefde wilt ervaren of ruimte voor persoonlijke ontwikkeling wilt maken. Het is mogelijk!

Een intuïtieve coachingssessie is voor iedereen. De vorm van opstellen die ik in mijn praktijk gebruik is dat ook. Je hoeft geen ervaring te hebben met coaching, spiritualiteit of opstellingen. We starten vanaf het punt waar jij staat en gaan samen aan de slag met jouw blokkades.

“We hebben toen heel erg makkelijk gesproken over wat er speelde op moment bij mij. Waar m’n gedachtes zaten en wat er omhoog kwam. René was er niet als een of andere psychiater die stapsgewijs mij de les las. Hij zat in die ruimte met dezelfde intentie als ik, om iets te leren! Hij heeft me fijn begeleid door het proces en het voelde erg warm. Niks is goed of fout en niks moet, erg fijn!”

Luuk

Wat is intuïtief coachen & opstellen?

Tijdens een intuïtieve coachingssessie kan er gewerkt worden met verschillende methodieken volgens Het Nieuwe Opstellen. Vanuit een veilige basis is het mogelijk om samen de diepte in te duiken en aan de slag te gaan met thema’s die spelen in jouw leven.

We gaan kort in gesprek en kijken naar wat zich aandient. Contact maken en ‘zakken’ is hierbij van groot belang.

Hierna geven we samen jouw thema of vraag, letterlijk, de ruimte. Hoe we dit precies doen is afhankelijk van de inbreng. Ik begeleid je bij het doorvoelen van jouw thema’s en emoties. Er hoeft niets gefixt te worden en alles mag er zijn.

Wat opstellen en intuïtief coachen doet is het inzichtelijk maken van jouw thema’s, gedragspatronen, blokkades en (familie)systemen. Vaak ontdekken we verborgen verhalen die diep onder de oppervlakte in ons aanwezig zijn. Ook deze kijken we aan en krijgen de ruimte.

Omdat er tijdens sessies een hoop emoties naar boven komen en patronen worden blootgelegd, is het belangrijk om dit de tijd te geven om te integreren. Je hoeft jouw proces niet te begrijpen of te overhaasten. De focus ligt echt op doorvoelen. Tijdens een volgende sessie borduren we niet vanzelfsprekend voort op de vorige, maar kijken we weer naar wat zich aandient op dat moment.

Het hoofddoel van intuïtieve coaching en opstellingen is om thema’s en patronen zichtbaar te maken en de ruimte te geven om te doorvoelen. Voelen is helen.

Hoe werkt het?

Kennis maken

Je mag mij bellen, mailen of een DM sturen op Instagram. Waar jij je prettig bij voelt!

Is er een match?

Na aanleiding van ons eerste contact inventariseer ik of er een match is. Ja? Dan plannen we een eerste sessie.

De 1e ervaring evalueren

Opstelling en intuïtief coaching moet je ervaren. Na je 1e ervaring kijken we hoe je erin staat en naar het vervolgtraject.

Vervolgtraject

Wil jij verder? Dan plannen we het vervolgtraject in. Meestal maximaal 1 sessie per week om voldoende integratietijd te hebben voor je proces.

Altijd welkom

Ook als je traject is afgerond blijf je altijd welkom. Soms is het fijn om weer even stil te staan en ruimte voor jezelf te maken. Ik help je daar graag bij.

“Al snel voelde ik mij op me gemak bij René. Zijn werksfeer en manier van aanpak beviel mij erg goed. Kort en krachtig en met veel gevoel. Dankzij René ben ik veel meer te weten gekomen over mijzelf. Dat merk ik nu al elke dag. Ik raad een sessie met René ten zeerste aan.”

Dylan

Investering

Standaard sessies

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Zutphen.

 • Regulier tarief is €69 per uur
 • Studententarief is €49 per uur
 • Prijzen zijn inclusief btw

Bedrijven of op locatie

Ik ben in te huren voor een dagdeel op locatie voor team coaching en organisatieopstellingen.

Hiervoor maak ik een offerte op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden.